You are hereTervetuloa partioon -kurssi aikuisille ma 26.9.2011

Tervetuloa partioon -kurssi aikuisille ma 26.9.2011


By riikka.rahtola - Posted on 15 Syyskuu 2011

Järjestämme lippukunnassamme partiosta kiinnostuneille aikuisille tarkoitetun Tervetuloa Partioon -kurssin. Kurssi on hyvä tietopaketti sinulle, jos haluat olla aikuisena tai johtajana aktiivisesti mukana toiminnassamme (esim. viikkotoiminnan johtajana tai muuten retkillä, leireillä, johtajia tuuraamassa tms.) tai pohdit sitä.

Tervetuloa partioon -koulutus on perustietopaketti siitä, mitä partio on. Kurssi perehdyttää partioon ja tukee erityisesti uusia aikuisia toimijoita. Kiinnostus partiosta riittää, esitietoja ei vaadita. Tavoitteena on yhdenmukaistaa vasta-alkajien ja pidempään partiossa mukana olleiden partiotiedollista lähtötasoa. Myös partiossa jo toiminut voi tulla päivittämään partiotietonsa. Kouluttajana kurssilla on Pääkaupunkiseudun partiopiirin kouluttaja. Ilta sisältää myös lyhyen osuuden Aviapartiosta lippukuntana. Uusille aikuisille tämä on hyvä ilta tulla mukaan toimintaamme!

Osallistuminen iltaan ei sido mihinkään, mukaan voi hyvin tulla kuuntelemaan, voisiko partio olla myös "oma juttu". Voit välittää viestiä myös mahdollisille muille kiinnostuneille. Samalla myös kartoitamme, millaisia mahdollisuuksia on aloittaa uusia ryhmiä Aviapartiossa (lapsia kun on jonossa), ja joitakin kiinnostuneita aikuisia jo onkin tiedossa. Ryhmän johtajina aloittavien kanssa sovitaan erikseen ajankohta tehtäväänperehdyttämisillalle.

Kurssi-illan ajankohta on maanantaina 26.9. klo 18:00-20:30. Paikkana on kolomme eli Käräjäkujan srk-huoneisto. Ilmoittaudu mukaan keskiviikkoon 21.9. mennessä, tai kysy lisää Riikalta. (kts. yhteystiedot-sivu)

Tervetuloa!

Tapahtumatiedot

Pvm: 
26.09.2011 - 18:00 - 20:30
Paikka: 
Kololla, skr kerhohuone, Käräjäkuja 1 B (Käynti kävelytien Sandbackan raitin puolelta)
Vapaa määrittely