You are hereRetkipäivä Sipoonkorpeen 14.10.2012

Retkipäivä Sipoonkorpeen 14.10.2012


By riikka.rahtola - Posted on 24 Elokuu 2012

Johtajien ja toiminnasta kiinnostuneiden aikuisten päiväretki suuntautuu tällä kertaa tutustumaan Sipoonkorpeen. Retkelle voit ottaa oman perheesi mukaan ja tulla viettämään mukavaa ulkoilupäivää yhdessä! Varustaudu omin eväin, lippukunta tarjoaa nuotiokahvit ja pientä kahvileipää. Myös nuotiolla voi laittaa purtavaa. Säänmukainen vaatetus, maasto on märkää, joten jalkaan kumpparit tai muut vedenpitävät kengät.

Retki suuntautuu Sipoonkorvessa Kalkkiruukin luotopolulle ja laavulle. Lähtöpaikkana on Bisan maja (Vantaan Latu), josta valittavana on koko kalkkiruukinkierros tai lyhyempi reitti suoraan laavulle. Bisan maja sijaitsee Sotungissa Bisajärventiestä erkanevan polun päässä (Fonecta s. 58 F3). Esite Sipoonkorvesta täältä.

Ilmoita tulostasi Riikalle sähköpostitse riikka.rahtola (a) aviapartio.fi, niin tiedämme varata kahvinporoja sopivasti mukaan. Kimppakyytien sopimiseksi voit kertoa myös paikoista autossasi tai kyydittömyydestäsi, niin järjestetään. 

Tapahtumatiedot

Pvm: 
14.10.2012 - 11:00 - 16:00
Paikka: 
Sipoonkorpi, lähtöpaikka Bisan majalta, joka sijaitsee Sotungissa Bisajärventiestä erkanevan polun päässä (Fonecta s. 58 F3). Lähtö klo 11, paluu sopivan ajan kuluttua.  
Vapaa määrittely